Inname

Wilt u goederen inleveren?

De SOEK verkoopt de spullen die u inbrengt. Wij nemen spullen in die schoon en heel zijn. De SOEK heeft geen repaircafé. Artikelen die onvolledig of ondeugdelijk zijn kunnen wij niet verkopen.

Als u artikelen wilt afgeven aan de SOEK dient u rekening te houden met onderstaande regels:

  1. Wat willen wij graag innemen: servies, glaswerk, vazen, keukenspullen, tuinspullen, zomerspullen, boeken, lp’s, cd’s, video’s en dvd’s, muziekinstrumenten, speelgoed, schilderijen, gereedschap, knutselspullen, kleine meubeltjes, woondecoratie en Kerst- en Paasspullen. Ook kleding en  (sport)schoenen nemen we in, mits deze eigentijds en fris zijn.
  2. Wat wij niet kunnen innemen: grote meubels, fietsen, computers, beeldschermen, TV’s en alle grote elektrische apparatuur.
  3. Wij verwachten dat alle spullen schoon, onbeschadigd, vervoerbaar, werkend, compleet, veilig of niet te zwaar zijn.
  4. Spullen worden door SOEK ingenomen zonder enige vergoeding of tegenprestatie en worden eigendom van SOEK.
  5. In principe dienen spullen op de verkooplocatie van SOEK te worden aangeboden.
  6. Bij wijze van uitzondering kunnen spullen thuis opgehaald worden als daartoe dringende redenen zijn.
  7. U kunt uw spullen aanleveren op woensdag en vrijdag tussen 10.00-16.00 uur en op zaterdag tussen 13.00 – 16.00 uur

 

Voor de grotere goederen en wit-/bruingoed heeft de gemeente een overeenkomst gesloten met Het Warenhuis in Leiden. Daarom kunnen wij alleen kleinere goederen innemen.

Het reglement vindt u hier.

Laten ophalen? 

Niet iedereen is in staat om de spullen zelf naar de winkel te brengen. Als u daarvoor een dringende reden hebt, kan een van onze vrijwilligers naar u toekomen om wat spullen op te halen. Wij doen dat alleen bij wijze van uitzondering. De vrijwilliger die naar u toekomt bepaalt wat hij wel of niet kan meenemen.