Heropening SOEK kringloopwinkel met vrijwilligers en wethouder Jos Roeffen, (kandidaats) raadsleden en 40 vrijwiligers

feb 6, 2018

Na een warm welkom aan alle genodigden hield voorzitter Rob Bergers een pleidooi voor toekomstige omvorming van de milieustraat tot duurzaamheidsstraat in Oegstgeest; hergebruik via Soek, repareren en minimalisatie restafval op een centrale plek in Oegstgeest voor Groot Oegstgeest (deel regio 071).

Er was veel politieke belangstelling van nieuwe kandidaatsraadsleden vanuit D66 Oegstgeest, CDA Oegstgeest, Progressief Oegstgeest en Hart voor Oegstgeest.

 

Daarna heeft wethouder Jos Roeffen samen met winkelcoördinator Sandra de Roos het openingslint doorgeknipt. De wethouder sprak zijn dank uit voor het vele werk wat de vrijwilligers hebben verricht. Zoals vele bezoekers vond hij de nieuwe locatie nog mooier en efficienter ingericht dan het voormalig Carp-gebouw.

Hij wenste de SOEK en haar vrijwilligers heel veel succes op deze nieuwe locatie, waarna gezamenlijk werd afgesloten met een  drankje en Syrische en Iraanse hapjes.

 

 

Wilt u goederen bij de SOEK inleveren?

Dat kan uiteraard in overleg, mits de goederen niet te groot, schoon, in goede staat, veilig en niet te zwaar zijn. Wij kunnen helaas geen zaken zoals grote meubels, tuinmeubels, TV’s en (grote) elektrische apparaten innemen. Kleding en (sport)schoenen inleveren is helaas nog niet mogelijk totdat de SOEK een vast onderkomen heeft voor de verkoop.

Mail voor inname van goederen of dringende vragen naar soekoegstgeest@gmail.com. Eventueel kan een van de SOEK vrijwilligers wat spullen bij de Oegstgeestenaren thuis ophalen.

Vul het onderstaande contactformulier in voor het tussentijds inleveren van goederen, een ophaalverzoek of andere vragen:

 

[contact-form to=’soekoegstgeest@gmail.com’ subject=’Verzoek om informatie of om contact op te nemen met de SOEK’][contact-field label=’Naam particulier, bedrijf of organisatie’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Voornaam’ type=’text’/][contact-field label=’Contactpersoon’ type=’text’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]