SOEK is klaar voor de zomer!

feb 7, 2018

De voorbereiding van de vakantie is al helft van de pret. Kom naar de SOEK om je inkopen te doen. Van zomerkleding tot tentharingen. Wij hebben alles in huis voor een geslaagde vakantie: tenten, windschermen, hangmatten, butagasstellen, slaapmatjes, koffers, tassen …. noem maar op. Je vakantie begint bij de SOEK. 

Door een privé verzamelaar zijn vele originele foto’s en krantenknipsels over het Koningshuis en jaarlijkse vieringen aan de SOEK Kringloopwinkel afgestaan uit de periode rond 1900 tot 2000. Ongelooflijk leuk dat dergelijke spullen nog regelmatig bij SOEK worden ingeleverd.

 

Wilt u goederen bij de SOEK inleveren?

Dat kan uiteraard in overleg, mits de goederen niet te groot, schoon, in goede staat, veilig en niet te zwaar zijn. Wij kunnen helaas geen zaken zoals grote meubels, tuinmeubels, TV’s en (grote) elektrische apparaten innemen. Kleding en (sport)schoenen inleveren is helaas nog niet mogelijk totdat de SOEK een vast onderkomen heeft voor de verkoop.

Mail voor inname van goederen of dringende vragen naar soekoegstgeest@gmail.com. Eventueel kan een van de SOEK vrijwilligers wat spullen bij de Oegstgeestenaren thuis ophalen.

Vul het onderstaande contactformulier in voor het tussentijds inleveren van goederen, een ophaalverzoek of andere vragen:

 

[contact-form to=’soekoegstgeest@gmail.com’ subject=’Verzoek om informatie of om contact op te nemen met de SOEK’][contact-field label=’Naam particulier, bedrijf of organisatie’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Voornaam’ type=’text’/][contact-field label=’Contactpersoon’ type=’text’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]