SOEK schenkt fotoverzameling Koningshuis uit periode Emma, Wilhelmina, Juliana en Beatrix aan Oranjevereniging Oegstgeest

SOEK heeft onlangs zeer bijzondere collectie met foto’s en krantenknipsels van een verzamelaar over het Koningshuis geschonken aan de Oranjevereniging Oegstgeest.

 

Fijn dat het archief van de Oranjevereniging kan worden aangevuld met vele beelden en plechtige aankondigingen uit de tijd van Emma, Wilhelmina, Juliana en Beatrix.

Door een privé verzamelaar zijn vele originele foto’s en krantenknipsels over het Koningshuis en jaarlijkse vieringen aan de SOEK Kringloopwinkel afgestaan uit de periode rond 1900 tot 2000. Ongelooflijk leuk dat dergelijke spullen nog regelmatig bij SOEK worden ingeleverd.

 

Wilt u goederen bij de SOEK inleveren?

Dat kan uiteraard in overleg, mits de goederen niet te groot, schoon, in goede staat, veilig en niet te zwaar zijn. Wij kunnen helaas geen zaken zoals grote meubels, tuinmeubels, TV’s en (grote) elektrische apparaten innemen. Kleding en (sport)schoenen inleveren is helaas nog niet mogelijk totdat de SOEK een vast onderkomen heeft voor de verkoop.

Mail voor inname van goederen of dringende vragen naar soekoegstgeest@gmail.com. Eventueel kan een van de SOEK vrijwilligers wat spullen bij de Oegstgeestenaren thuis ophalen.

Vul het onderstaande contactformulier in voor het tussentijds inleveren van goederen, een ophaalverzoek of andere vragen: