SOEK heeft leuke spullen voor Sinterklaas !

O, kom er eens kijken…….SOEK heeft leuke spullen voor Sinterklaas !

 

soek-1

 

Wij nodigen Sinterklaas uit om bij SOEK zijn inkopen te doen.

SOEK heeft leuke spullen, en dat voor een koopje !

 

Wij zijn op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00-16.00 uur open!

 

Dus………..tot SOEK

 

Draagt u de SOEK een warm hart toe?

SOEK is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en kan om haar doelen te bereiken financiële steun gebruiken. Alle giften, klein of groot zijn welkom! Dit betekent dat een “vriend van de SOEK” giften van de inkomsten- of vennootschapbelasting mag aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels. Voor meer informatie gaat u hiervoor naar de website www.kringloopoegstgeest.nl.

 

Wilt u goederen bij de SOEK inleveren?

Dat kan uiteraard in overleg, mits de goederen niet te groot, schoon, in goede staat, veilig en niet te zwaar zijn. Wij kunnen helaas geen zaken zoals grote meubels, TV’s en (grote) elektrische apparaten innemen. Kleding en (sport)schoenen inleveren is helaas nog niet mogelijk totdat de SOEK een vast onderkomen heeft voor de verkoop.

Mail voor inname van goederen of dringende vragen naar soekoegstgeest@gmail.com. Eventueel kan een van de SOEK vrijwilligers wat spullen bij de Oegstgeestenaren thuis ophalen.

Vul het onderstaande contactformulier in voor het tussentijds inleveren van goederen, een ophaalverzoek of andere vragen:

vrijwilliger